Bungalow 'de Groene Straal' Buren

Gastenboek

11 berichten, 2 pagina's 
21-01-2009
Geplaatst door:
Bezoek Groene Straal

Van 21 t/m 29 december logeerden wij met de kinderen Victor, Willemijn en Mirthe in de Groene Straal. een mooi gerenoveerd vakantiehuisje op Klein Vaarwater. Een keurig huisje waar we ons uitstekend hebben vermaakt. Het was prachtig maar koud weer. De foto's die we gemaakt hebben tijdens deze vakantie zijn te zien op http://www.bestveel.nl/binnenland.html en dan Ameland 2008 aanklikken. Kortom een echte aanrader.

20-10-2008
Geplaatst door:
Wat een mooie vakantie

Wij hebben enorm genoten van onze vakantie op Ameland. Wat een mooie natuur, mooie stranden, gezellige dorpjes en heerlijke restaurantjes. Relaxen, bewegen, sporten en genieten. Lekker uitwaaien in de duinen in het "Oert" of warm worden in de strandtent. Veel luxe in het vakantiehuis. Fijne bedden en een warme douche.

Bedankt!

19-03-2008
Geplaatst door:
Best genoch!

We wilden de krokusvakantie deze keer eens op Ameland doorbrengen. Waren we echt aan toe. Even heerlijk uitwaaien. Op internet kwamen we de Groene Straal tegen. We vonden het er meteen leuk uitzien. En onze eerste indruk heeft ons niet bedrogen. Toen we binnenkwamen voelden we ons dan ook meteen thuis! Heel gezellig ingericht en keurig verzorgd. Onze jongens vonden het er ook geweldig. Ze waren niet uit de tuin weg te slaan! Het is dat het huisje deze zomer volgeboekt was, want als het aan hun (en aan ons) had gelegen hadden we ook de zomervakantie in de Groene Straal doorgebracht!