Contact en route

Verhuur  

Dineke Fischer
Hoofdweg 51, 8474 CA  OLDEHOLTPADE

Tel. (+31) 06 4459 6121 of 0561 611179 en e-mail info@groenestraal.nl

Beheer  

P.J.W. Fischer
Groenhof 46, 8501 VX  JOURE

+31(0)513 412960

Waar ligt de Groene Straal op Ameland?

De bungalow ligt op vakantiepark klein Vaarwater op particuliere grond. Het park is dicht bij het dorp Buren, op het oostelijk deel van het eiland.

 

Met de auto

Om het huis te bereiken, neemt u op Ameland de richting Buren. In het dorp Buren, neemt u de weg richting strand. Ongeveer 500 meter buiten het dorp ligt aan uw rechterhand het bunga­low­park "Klein Vaarwater". Ter hoogte van de hoofdingang neemt u de eerste opgang links, dit is na ca 100 meter. U houdt nu links aan. Het derde huis aan de rechterkant is de Groene Straal.  

 

Openbaar vervoer.

Vanaf de boot neemt u op de steiger van Ameland de bus naar Buren "Klein Vaarwater". U stapt uit bij de halte Kiekduun/Klein Vaarwater. U loopt de weg richting Klein Vaarwater in. U neemt dan de eerste opgang links, na ca 100 meter. U houdt nu links aan. Het derde huis aan de rechterkant is de Groene Straal. Het is ongeveer 250 meter lopen vanaf de bushalte. 

Het perceel van Klein Vaarwater met de locatie van bungalow De Groene Straal
Het perceel van Klein Vaarwater met de locatie van bungalow De Groene Straal

De boot naar Ameland

De boot naar Ameland vertrekt vanaf de pier in de buurt van Holwerd, Noord Friesland. Voor navigatie-aparatuur kunt u de postcode van de vertrekterminal (steiger) op Holwerd gebruiken: 9151 AE.

Kijk voor vertragingen en afvaartijden op de site van Wagenborg passagierdiensten.

Sneldienst Ameland - Holwerd 

 

Met de sneldienst bent u in twintig minuten aan de overkant. Deze is alleen voor personen, auto's en fietsen kunnen niet mee en u betaald een toeslag. Voor meer informatie, gebruik de link hiernaast, het bespaart u zoekwerk op de website van WPD. Sneldienst Ameland

Bungalow De Groene Straal op Google Maps

 

 

AMELAND VANUIT DE LUCHT